+31(0) 46 426 31 55

+31(0) 6 291 825 40

info@gms-geleen.nl

Meer dan alleen verkoop! GMS-Geleen staat garant voor een goed advies in gebruik en onderhoud van onze producten.

Jarenlange ervaring in het onderhouden en repareren van grasmaaiers en andere tuinmachines.

Wij leveren tegen concurrerende prijzen

Regelmatig gebruikte grasmaaiers op voorraad

ONDERHOUD & REPARATIES


Grasmaaiers, groot of klein, hebben onderhoud nodig. Denk hierbij aan het vervangen van filters, olie verversen, slijpen en het vervangen van snaren, het afstellen en doorsmeren en het schoonmaken van de grasmaaier. Behoorlijk wat werk en dit laat je het liefst aan een vakman over.

ONDERHOUD BIJ GRASMAAIER SERVICE GELEEN


Wij hebben 25 jaar ervaring in het onderhouden en repareren van grasmaaiers en andere tuinmachines. Wij staan dan ook garant voor goede onderhoud en eventuele reparatie aan uw grasmaaier.


Reparaties worden altijd ná overleg met u uitgevoerd en hierna snel afgehandeld. Bij langere wachttijd van de reparatie bieden wij de mogelijkheid tot het gebruik van een leenmachine.


WINTERBEURT

Voor een winterbeurt en reparaties is een ophaalservice mogelijk. In bepaalde gevallen is ook een reparatie aan huis mogelijk. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie!


TIP!

Vóór het controleren of onderhouden van uw grasmaaier is het noodzakelijk dat de grasmaaier wordt uitgezet en de ontstekingsbougie wordt onderbroken. Laat uw grasmaaier na 25 uur gebruik, maar in elk geval na ieder seizoen, door een vakman nakijken en onderhouden. Dit voorkomt vaak onnodige en soms dure reparaties.

Vrijblijvende offerte?


Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier of bel ons. Wij helpen u graag verder!

CONTACTFORMULIER


U bent tijdens onze openingstijden altijd welkom om te vragen naar informatie of om te kijken naar ons assortiment. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar met voldoende parkeervoorziening voor de ingang.

Wilt u liever vanuit huis meer informatie ontvangen? Gebruik dan ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

LOCATIE


GMS Geleen

Mauritspark 9A

6163HM Geleen

OPENINGSTIJDEN


  • Maandag gesloten
  • Dinsdag t/m vrijdag van 09:00 - 17:30
  • Zaterdag van 10:00 - 12:00
  • Zondag gesloten

Grasmaaierservice Geleen is actief in Nederland België & Duitsland!

CONTACT


U bent tijdens onze openingstijden altijd welkom om te vragen naar informatie of om te kijken naar ons assortiment. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar met voldoende parkeervoorziening voor de ingang. Wilt u liever vanuit huis meer informatie ontvangen? Gebruik dan ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

LOCATIE


OPENINGSTIJDEN


  • Maandag gesloten
  • Dinsdag t/m vrijdag van 09:00 - 17:30
  • Zaterdag van 10:00 - 12:00
  • Zondag gesloten

Grasmaaierservice Geleen is actief in Nederland België & Duitsland!

CONTACTFORMULIER